Îți e poftă de o rețetă de paste delicioasă? Ai venit unde trebuie!

Pastele sunt printre cele mai ușor de incorporat într-o rețetă vegană. Te poți juca folosind diferite ingredinte. În mare parte, cam orice rețetă de paste care folosește carne poate fi făcută și utilizând doar ingrediente vegane și crede-mă, devine și mai bună!

Mai jos găsiți rețeta pentru paste ”carbonara”, va fi un deliciu, încearc-o!

Ingrediente
  • 1 ceapă roșie mare
  • 4 căței de usturoi
  • 1 bucată de tofu afumat
  • iaurt vegan
  • lime
  • sare, piper
  • ulei
  • paste
Rețeta

Se pun pastele la fiert. Puteți alege orice formă de paste, după preferința fiecăruia.

Se taie ceapa mărunt și tofu în cubulețe. Se pune ceapa într-o tigaie cu ulei și se lasă la prăjit până se înmoaie ușor. Se adaugă și cubulețele de tofu și se prăjesc împreună până când tofu prinde o culoare aurie.

Între timp, se pune într-un bol iaurtul în care se răzuiește mărunt usturoiul. La aceștia se adaugă zeamă de lime, sare și piper după gust. Se completează cu apă până când are o consistență fluidă.

Când ceapa și tofu s-au călit destul, se adaugă amestecul de iaurt peste, după care se mai dă puțin în clocot.

Pastele fierte și strecurate se adaugă în amestec, în tigaie și se amestecă până devine un preparat uniform. Se mai adaugă zeamă de lime, sare și piper după gust, dacă e nevoie.

Cam atât! Simplu, rapid și ușor de făcut!

Poftă bună!